Tuotteet


Lion Lashes FinlandCND SHELLAC -geelilakkaus kestää viikkoja!

Tietoa..CND Shellac on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen geelilakka kynsille!

Ei vahingoita kynttä millään tavalla!

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain muutamissa minuuteissa.

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin.

Shellac on lisäksi hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

 • Enää ei odotella lakan kuivumista.
 • Ei enää kuluneita kärkiä.
 • Vähintään 2 viikkoa kestävä.
 • Superkiiltävä lakkaus.
 • Hauraalle kynnelle vahvistus.
 • Suojaa omaa kynttäsi.
 • Kyntesi voivat olla korusi!Tietoa..Isabelle Lancray on ranskalainen, korkeatasoinen kosmetiikkasarja, jota on valmistettu jo vuodesta 1945. Isabellen tuotteiden raaka-aineet ovat ehdottoman puhtaita ja lähtöisin kasvikunnasta ja luonnosta. Tuoksut tuotteisiin ovat peräisin luonnon öljyistä. Tuotteita on kaikille ihotyypeille ja hoitolassa käytettäviä tuotteita voi ostaa myös kotikäyttöön, joka tukee hoitolassa aikaansaatuja tuloksia.

Isabelle Lancray on palkittu mm. kosmetiikan Oscar-palkinnolla. Palkinto myönnettiin Surmer silmänympärysvoiteelle, jossa on hyödynnetty nanoteknologiaa.

Käytämme pääosin Lancrayn tuotteita kasvohoidoissamme.


Tietoa..Käytämme ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä Refectocil - tuotteita.

Meillä on myös jälleenmyynnissä Refectocil Refectocil Lash & Brow Booster 2 in1 ripsiseerumia.
Jopa 56% pidemmät ripset, ja tuuheammat, vahvemmat ja täydet kulmakarvat. Sisältää tehokkaan yhdistelmän aktiivisia aineita, jotka pidentävät karvojen kasvuvaihetta, ja sitä kautta auttavat karvoja kasvamaan pidemmiksi jo 6 viikossa. Käytä päivittäin kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Levitä pieni määrä ripsille applikaattorin kapealla päällä, ja käytä leveää päätä levittääksesi tuotteen kulmakarvoille.
Ripsienpidennys - KlassisetTietoa..Kuituja löytyy pituuksilla 7-15mm, erilaisia kaarevuuksia sekä erilaisia paksuuksia. Näin me ammattilaisina pystymme takaamaan asiakkaalle Hänen tarpeisiinsa sopivat ripset.

Ripsiä tulee huoltaa keskimäärin n.3viikon välein.
Ripsienpidennys vaatii säännöllisesti huoltoa!

Kuidut asetetaan pinsettien avulla ja kiinnitetään ripsienpidennyksiin tarkoitetulla liimalla. Ripsienlaitto ei tunnu miltään asiakkaalle. Pinsetit, liima tai kuidut eivät osu ihoon, joten allergiaoireet ovat erittäin harvinaisia.

Muistathan, että ripset laittaa aina koulutuksen käynyt ammattilainen. Hoitopedissä pääset rentoutumaan samalla kun ripsienlaittaja aloittaa työskentelyn.

VolyymiripsetTietoa..Volyymiripsissä on erittäin ohuita kuituja 0,05mm-0,07mm. Ne kiinnitetään asiakkaan omiin ripsiin viuhkamaisessa muodossa. Viuhkassa voi olla 2-7 kuitua, kuidut ovat kuitenkin irrallisia ja viuhka luodaan asiakkaalle vasta laittovaiheessa.
Näin voimme saada asiakkaille joko todella luonnollisen lopputuloksen tai näyttävän ja tuuhean lopputuloksen, riippumatta omien ripsien määrästä.

Pystymme myös tasapainottamaan kohtia joihin ei omia ripsiä kasva tai jos ripset ovat erittäin harvat. Pehmeät kuidut eivät juurikaan poikkea omista ripsistä, joten oikeinlaitettuna ne ovat luonnollisen ja miellyttävän tuntuiset ripsirivistössä. Eivätkä tunnu silmissä ollenkaan.
Kuitujen pituuksia on valittavana 7-15mm, joten saamme tehtyä jokaiselle omaan tyyliin sopivat.

HUOLTOON TULESSA:Puhdista ripsesi vähintään 2 tuntia ennen tuloa!!
Tule siis aina huoltoon PUHTAILLA, kuivilla ripsillä.

KOTIHOITO-OHJEET: • Vältä ripsien hankaamista ja tarpeetonta koskettelua.
 • Pese silmät ja ripset kerran päivässä NIILLE TARKOITETULLA PUHDISTUSAINEELLA.
 • Harjaa ripset pesun jälkeen kun ne ovat kuivuneet. Viuhkat saattavat sumppuuntua ellet harjaa ripsiäsi.
 • Sumppuuntumisen välttämiseksi ÄLÄ KÄYTÄ RIPSIVÄRIÄ ja suojaa silmät kädellä hiuslakkaa suihkutettaessa. Vältä voiteita yläluomella jottei kuidut ”liimaannu” yhteen.
 • Allergisissa reaktioissa ota välittömästi yhteyttä ripsiteknikkoosi!
 • Normaali huoltoväli on n. 3-4 viikkoa.
SUOSITTELEMME ! • Ripsien puhdistamiseen SB Lux - puhdistusvaahtoa.
 • Ripsiin ja ripsien tyveen kertyy epäpuhtauksia ihosta ja ympäristöstä ja jos ripsiä ei pestä huolellisesti päivittäin, ripsien tyveen kertynyt lika estää liiman imeytymisen luonnonripsen sisälle ripsihuollossa. Tästä syystä ripsienpidennysten kestävyys heikkenee. Lisäksi ripsien tyveen jäänyt lika sisältää bakteereita, jotka voivat altistaa esimerkiksi ikävälle silmäluomen tulehdukselle, eli blefariitille.
 • Harjaa ripsiäsi päivittäin ripsiharjalla, jotta ripset pysyvät kauniina!

Kauneushoitola Zenna, Virastotie 2, 40950 MUURAME, Puh. 040 5755607